top of page
art-background-beautiful-961402_edited.j

Lastnik blagovne znamke Probotanic je podjetjePodjetje Probotanic d.o.o.. Probotanic je uspešno srbsko podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo in pakiranjem naravnih rastlinskih, dietetičnih, kozmetičnih in drugih izdelkov s področja fitoterapije, farmacije in zdravstva.

Podjetje je bilo ustanovljeno z jasno vizijo – ponuditi naravne in zdrave izdelke rastlinskega izvora. Blagovna znamka Probotanic ponuja edinstvene izdelke (kot je eterično olje divjega origana), ki jih v tej obliki na trgu še ni bilo. Stranke so naša največja skrb, zato sta kakovost in varnost naših izdelkov vedno na prvem mestu.

Vsi proizvodni procesi podjetja Probotanic d.o.o. prejeli naslednje nagradepotrdila: HACCP, ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, OHSAS 18001:2007 in HALAL.

Izbrani izdelki podjetja so bili tudi nagrajeniEU in USA certifikati za ekološko pridelavo. Podjetje Probotanic d.o.o. je član nacionalnega združenja za razvoj ekološke pridelave –Srbija organska.

Podjetje Probotanic d.o.o. je prejemnikOdlična nagrada za MSP ki ga izda Gospodarska zbornica Srbije. Leta 2013 je podjetje Probotanic d.o.o. prejela bonitetno oceno A po mednarodni metodologiji podjetja Bisnode, ki jo je uvrstila med2 % najboljših gospodarskih subjektov Srbije. V letu 2014 se je poslovanje družbe še izboljševalo in ji tako omogočilouvrstila med 50 najuspešnejših podjetij v Srbiji, medtem ko je podjetje leta 2015 prejelo bonitetna ocena AAA zaradi nenehne gospodarske rasti.

  • Opravljene varnostne analize (fizikalno-kemijske analize – vsebnost težkih kovin, vsebnost organoklornih pesticidov; mikrobiološke analize – bakteriološke in mikološke analize),

  • poseben strogi proizvodni proces, ki je v skladu s živilskimi in farmacevtskimi standardi (100% parna destilacija, brez kakršnih koli topil in drugih kemikalij; BREZ NAKNADNEGA POMAGANJA),

  • izbrani rastlinski kemotipi (posebni rastlinski kemotipi, katerih kemična sestava ni neprimerna za interno uporabo),

  • registracija izdelkov kot prehranskih dopolnil,

  • kemična sestava v skladu s standardi Evropske farmakopeje (Ph. Eur.) (za tiste izdelke, ki so v Ph. Eur.)

  • visokokakovostni izdelki, proizvedeni v skladu s standardi Evropske farmakopeje in drugimi mednarodno priznanimi standardi, 

  • izbrani izdelki so ekološkega izvora,

  • 100 % čisti izdelki (mikrobiološka čistost, testirano na težke kovine in organoklorne pesticide),

  • ročno nabrane rastline, pridobljene in pridelane iz kontroliranih rastišč.

bottom of page